top of page
  • Xavip

Raquetes al Tahoe National Forest

Els Xino-Xano vam fer una sortida amb raquetes de neu el cap de setmana del 25 de Gener, destinació el Peter Grubb Hut, prop de les pistes d’esquiar de Boreal Ridge. Era una sortida apta per a tots els nivells i un nivell de dificultat assequible per a tothom, així que hi havia valents que es calçaven raquetes per primera vegada.

Dia assolellat, tot i que la previsió per la tarda era de pluja. Però durant gairebé tota l’excursió vam gaudir d’un temps i temperatures molt agradables.

Així que un cop reunits tots, cotxes amb permís aparcats, raquetes calçades i necessitats varies cobertes, vam començar a caminar, gaudint del paissatge nevat que ens ofereix Sierra Nevada.

L’anada és una pujada constant amb algun punt de desnivell elevat, que va fer que tots esbufeguessim i ens anessim treient capes de roba, talment com si fóssim unes cebes.

De baixada tots vam poder gaudir del trineu que en Rafel i familia van portar, lliscant a velocitats supersòniques per les pendents del Tahoe National Forest. De fet no tenim fotos de les baixades vertiginoses perquè haguessin sortit totes mogudes! Al final 5 milles i 850 peus de desnivell positiu, i un gran dia compartit amb els xino-xaires!


Familia catalana/Xino-xanaire al complet amb trineu inclòs


Parada per menjar l’entrepà i exploració de l’entornXino-Xano amb raquetes


Al centre de la foto, grey wolf o gos de tura?


Vista del Tahoe National Forest, amb els cumulonimbus assetjant-nos59 views0 comments

コメント


bottom of page