top of page

Cata Virtual de Caves, amb Ray Isle


La Denominació d’Origen Cava està organitzant una sèrie de promocions al mercat americà per donar-se a conèixer millor entre els consumidors americans. Es faran activitats a diferent ciutats, i cates virtuals per consumidors i d’altres per sommeliers.


He pensat que us pot interessar participar en algunes d’aquestes activitats, aprendre més del mon dels caves. I a més a més us agrairia si podeu ajudar a fer ressò fent arribar la informació als vostres companys no catalans. Més a baix hi trobareu informació en anglès per compartir.

Cava in the Kitchen with Ray Isle, June 10th
Cava in the Kitchen with Ray Isle, June 10th

La primera cata virtual es farà el dijous 10 Juny a les 13h PT (16h ET) amb el periodista Ray Isle, Executive Wine Editor de les revistes Food & Wine i Travel & Leisure. La cata es gratuïta, es farà per Zoom i nomes cal registrar-se.


Ray Isle és molt conegut, sovint surt al Today Show parlant de vins, es un excel·lent educador de vi, i un enamorat dels caves. La seva xerrada durarà 1 hora i catarà 5 caves i en Ray parlarà també de maridatges.



Els caves que es cataran són:

• Alta Alella Mirgin Rosé Reserva

• Canals & Munné Dionysus Reserva Brut Nature

• Naveran Brut Vintage

• Roger Goulart Gran Reserva 2015

• Segura Viudas Brut Reserva



Si voleu comprar els caves per catar durant la xerrada d’en Ray Isle, podeu demanar les ampolles per Gary’s Wine a Marketplace: Comprar Cava per la cata. També podeu intentar buscar els cavas a botigues locals, però es difícil troba’ls tots.


Aquí hi trobareu la informació en anglès per si ho voleu compartir: Ray Isle - Cava in the Kitchen


Us aniré informant de les altres cates i activitats tal com es vaguin planificant durant aquest any.


Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu i gràcies per ajudar a fer ressò dels caves amb els vostres amics i companys.


Salut!





68 views0 comments
bottom of page