Eva Bertran

Jun 5, 20212 min

Cata Virtual de Caves, amb Ray Isle

La Denominació d’Origen Cava està organitzant una sèrie de promocions al mercat americà per donar-se a conèixer millor entre els consumidors americans. Es faran activitats a diferent ciutats, i cates virtuals per consumidors i d’altres per sommeliers.

He pensat que us pot interessar participar en algunes d’aquestes activitats, aprendre més del mon dels caves. I a més a més us agrairia si podeu ajudar a fer ressò fent arribar la informació als vostres companys no catalans. Més a baix hi trobareu informació en anglès per compartir.

Cava in the Kitchen with Ray Isle, June 10th

La primera cata virtual es farà el dijous 10 Juny a les 13h PT (16h ET) amb el periodista Ray Isle, Executive Wine Editor de les revistes Food & Wine i Travel & Leisure. La cata es gratuïta, es farà per Zoom i nomes cal registrar-se.


 
Ray Isle és molt conegut, sovint surt al Today Show parlant de vins, es un excel·lent educador de vi, i un enamorat dels caves. La seva xerrada durarà 1 hora i catarà 5 caves i en Ray parlarà també de maridatges.

Els caves que es cataran són:
 

• Alta Alella Mirgin Rosé Reserva

• Canals & Munné Dionysus Reserva Brut Nature

• Naveran Brut Vintage

• Roger Goulart Gran Reserva 2015

• Segura Viudas Brut Reserva

Per registrar-vos gratuïtament: Cata Virtual de Caves

Si voleu comprar els caves per catar durant la xerrada d’en Ray Isle, podeu demanar les ampolles per Gary’s Wine a Marketplace: Comprar Cava per la cata. També podeu intentar buscar els cavas a botigues locals, però es difícil troba’ls tots.

Aquí hi trobareu la informació en anglès per si ho voleu compartir: Ray Isle - Cava in the Kitchen

Us aniré informant de les altres cates i activitats tal com es vaguin planificant durant aquest any.

Si teniu qualsevol dubte, ja sabeu i gràcies per ajudar a fer ressò dels caves amb els vostres amics i companys.

Salut!

    680
    0