top of page

El "Casal Bay Area i Nord de Califòrnia", finalista del Premi al Casal Català de l'Any 2023


Aquest 2023, la comunitat catalana a la Bahia de San Francisco ha viscut un moment molt especial amb el seu reconeixement com a finalista del Premi al Casal Català de l'Any, atorgat per exterior.cat.


Segons l'article publicat per exterior.cat, el guanyador del premi d'aquest any ha estat el Cercle Català de Madrid, una entitat que ha fet una gran feina en la promoció de la cultura catalana a la capital espanyola. Malgrat no haver guanyat el premi, el fet de ser finalista ja és un gran reconeixement per al Casal Bay Area & Nord Califòrnia, i mostra la importància de la seva tasca en la difusió de la nostra cultura a l'altre costat de l'Atlàntic.


Diada de 2023 del "Casal Bay Area i Nord de Califòrnia"

El reconeixement com a finalista del Premi al Casal Català de l'Any ens dona forces per continuar treballant amb la mateixa il·lusió després de més de 30 anys de trajectòria del "Casal Bay Area & Nord Califòrnia". Els casals són nuclis de trobada per a la comunitat, llocs d’acolliment i d’ajuda per als que arriben de nou. En el nostre cas, estem situats a molta distància de Catalunya, amb un diferencial horari de 9 hores. Aquesta gran distància amb la nostra terra fa que el casal sigui encara més necessari per a tots nosaltres.

Agraïm a tots els nostres membres i simpatitzants del "Casal Bay Area & Nord Califòrnia" pel seu recolzament i confiem que el futur ens portarà molts més bons moments compartits.



Podeu llegir més detalls sobre el nostre casal i la nostra comunitat en aquesta entrevista d'exterior.cat.

77 views0 comments
bottom of page