top of page

San Francisco Catalan Week - Castells a Califòrnia

El mes d’octubre del 2019 es va celebrar la San Francisco Catalan Week, un dels esdeveniments més rellevants de difusió, promoció i projecció internacional de la cultura popular catalana celebrats mai a la costa oest dels Estats Units.

En el marc d’aquest festival es van dur a terme, per primera vegada a la història, castells a Califòrnia. Els Castellers de Vilafranca varen fer diverses actuacions i activitats culturals en diferents indrets de la Badia de San Francisco.

L’objectiu va ser promocionar la cultura catalana i Catalunya com a país i com a destí turístic de primer nivell; promocionar els castells com a element singular de la cultura i com a patrimonicultural immaterial de la humanitat de l’UNESCO; i promocionar els vins i la gastronomia catalana.

Els Castellers de Vilafranca varen realitzar diverses actuacions, castelleres, concerts de música popular, activitats culturals i nombroses accions de comunicació en el marc de la celebració de la San Francisco Catalan Week organitzada pel Casal Català del Nord de Califòrnia dins els actes de celebració del seu 20è aniversari. Les actuaciones del Castellers de Vilafranca van tenia ressó entre la comunitat i la prensa de Califònia, inclós el New York Times.


74 views0 comments

Comments


bottom of page